Delaware Technical Community College, Newark, DE
       
     
CUniatowski_6863_sm.jpg
       
     
CUniatowski_6891_sm.jpg
       
     
CUniatowski_7080_sm.jpg
       
     
CUniatowski_6701_sm.jpg
       
     
CUniatowski_6719_sm.jpg
       
     
CUniatowski_6725_sm.jpg
       
     
CUniatowski_7283_small.jpg
       
     
CUniatowski_7268_sm.jpg
       
     
Delaware Technical Community College, Newark, DE
       
     
Delaware Technical Community College, Newark, DE

For a 13,000 square foot courtyard space at the heart of campus, Sikora Wells Appel’s transformative design creates a hierarchy of seating spaces, performance space, options for shaded and sunny seating, a variety of tactile, warm materials contrasted with steel and glass, and celebrates storm water as an amenity. The improvements include a large canopy structure, terraced wood benches, a raised wood deck that doubles as a performance space, a dining terrace, a bluestone patio with movable seating, a rain garden with a footbridge, and lush plantings.

CUniatowski_6863_sm.jpg
       
     
CUniatowski_6891_sm.jpg
       
     
CUniatowski_7080_sm.jpg
       
     
CUniatowski_6701_sm.jpg
       
     
CUniatowski_6719_sm.jpg
       
     
CUniatowski_6725_sm.jpg
       
     
CUniatowski_7283_small.jpg
       
     
CUniatowski_7268_sm.jpg